De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?

De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
În era în care durabilitatea și eficiența energetică devin din ce în ce mai importante, companiile care promovează și implementează tehnologii de iluminat inteligente și ecologice au un impact pozitiv asupra mediului și al comunității. Misiunea brandului Dienergy e cel de a contribui la implementarea unor concepte noi si unicate de iluminat în România!
 
Abordarea unică și dedicarea pentru a oferi soluții personalizate pentru clienți, indiferent de dimensiunea proiectului, sunt cu siguranță aspecte impresionante. Faptul oferim consultanță și soluții de iluminat pentru o varietate largă de proiecte, de la spații rezidențiale simple până la proiecte comerciale sau industriale complexe, dovedește versatilitatea și experiența echipei cu experiența in spate. 

Oferind consultanță specializată, light-design și produse proprii, Dienergy asigură clienții lor ca vor obține nu doar un iluminat eficient și frumos, dar și unul adaptat cerințelor lor unice. În plus, faptul oferim opțiuni smart pentru controlul iluminatului, arată că suntem cu adevărat în pas cu tehnologiile viitorului.

Dienergy pune accent pe oferirea unui serviciu premium și personalizat, care depășește așteptările clienților. Colaborarea cu o astfel de companie poate fi cu adevărat inspirațională pentru arhitecți, designeri și beneficiari, ajutându-i să își realizeze viziunile și să creeze spații iluminate magnific. 
 

Avantajele iluminatului pe Led ? 

 • Eficiența energetică: Becurile LED sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Ele convertește o cantitate mare de energie electrică în lumină, minimizând astfel pierderile de energie sub formă de căldură.
 • Durabilitate și viață lungă: Becurile LED au o durată de viață mult mai lungă decât becurile tradiționale, cum ar fi cele incandescente sau fluorescente compacte. Acestea pot funcționa timp de peste 25.000 de ore, ceea ce înseamnă mai puține înlocuiri și reparații. Astfel, veți economisi bani pe termen lung prin evitarea costurilor constante asociate cu înlocuirea frecventă a becurilor.
 • Economii la facturile de energie: Consumul scăzut de energie al becurilor LED duce la facturi de energie mai mici, făcându-le o opțiune economică pe termen lung. Chiar dacă becurile LED pot fi inițial mai scumpe decât cele tradiționale, economiile pe termen lung la costurile de energie pot compensa acest cost inițial mai mare. 
 • Variație a temperaturii de culoare: LED-urile oferă o gamă largă de temperaturi de culoare, ceea ce vă permite să alegeți iluminatul potrivit pentru diferite scopuri creând scenarii . 
 • Rezistență la șocuri și vibrații: LED-urile sunt construite într-un mod solid, fără filamente fragile sau componente mobile, ceea ce le face mai rezistente la șocuri și vibrații.
 • Pornire instantanee: Becurile LED se aprind instantaneu la intensitate maximă, fără a necesita timp de încălzire, așa cum se întâmplă cu becurile tradițioanale . 
 • Nu emite căldură în exces: LED-urile generează mai puțină căldură decât becurile incandescente sau halogene, ceea ce le face mai sigure și mai confortabile pentru utilizare.
 • Diverse opțiuni de culoare și temperatură de culoare: Becurile LED vin într-o varietate de culori și temperaturi de culoare, oferind posibilitatea de a crea atmosfere diferite în funcție de nevoi și preferințe.
 • Nu conțin substanțe toxice: LED-urile nu conțin mercur sau alte substanțe periculoase, ceea ce le face mai ecologice și mai sigure pentru mediu și sănătate.
 • Eficiența energetică: LED-urile sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât becurile halogene. Ele convertește o mare parte din energia electrică în lumină, în timp ce becurile halogene generează o cantitate semnificativă de căldură, ceea ce le face mai puțin eficiente. Utilizarea becurilor LED în clădiri și încăperi poate contribui la îndeplinirea cerințelor de eficiență energetică, ceea ce poate aduce beneficii suplimentare, cum ar fi scutiri fiscale sau subvenții guvernamentale ,  promovând astfel practici responsabile din punct de vedere ecologic.
 • Diferența de preț in timp. Economisirea prin alegerea iluminatului pe LED este rezultatul combinației de eficiență energetică ridicată, durată de viață lungă și reducerea costurilor de întreținere. Aceasta face ca becurile LED să fie o alegere atrăgătoare din punct de vedere financiar și ecologic. 

Datorită acestor avantaje, becurile LED au devenit o alegere sigură pentru iluminatul rezidențial, comercial și industrial, Horeca, contribuind la economisirea energiei și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător, reducând emisiile de gaze cu efect de seră.
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
De ce sa alegem iluminatul Led de la Dienergy ?
Distribuie pe: