Intrebari Frecvente DiEnergy +40 723.383.136 contact@dienergy.ro

Solutii complete de iluminat cu Becuri LED

Intrebari frecvente

Lumina alba calda este o lumina relaxanta, pe cand luminile naturala si cea rece sunt lumini energizante. 

Putem alege temperatura luminii in functie de gusturi si de preferinte. 
Recomandam lumina alba calda relaxanta in dormitor, sufragerie si zona de dining.
Lumina rece sau naturala o putem folosi in bucatarii, atunci cand gatim, bai sau pentru balcon.

Pentru spatiile comerciale, industriale avem lampi industriale.

Pentru acasa avem aplice, plafoniere avantajoase ca pret si design in variante de temperaturi ale luminii albe calda, naturala si rece.

Lumina alaba calda este lumina relaxanta pe care o recomandam pentru zona in care clientii stau si mananca.

Este aceeasi lumina pe care o recomandam pentru hoteluri, cafenele, locuri unde oamenii vin si vor sa se relaxeze.
In bucataria restaurantului, in zona de lucru se va utiliza lumina energizanta rece sau naturala, 4500-6500 k.

Pentru a evita  o lumina obositoare trebuie sa folosim corpuri de iluminat care sa furnizeze un grad de ilunminare de 300-400 de lucsi.

Pentru un living cu o suprafata de 20 mp recomandam aplica/plafoniera 28w. Pentru o bucatarie de 10 mp putem folosi o aplica de 20 w.

Aplica ofera o dispersie a luminii de 180 gr fata de o dispersie de 120 gr in cazul spoturilor incastrate.

Gradinarii de interior mai mereu se  lupta cu excesul de caldura emisa de sursele traditionale de lumina, aceasta cauza limiteaza numarul de becuri in mediul lor de crestere. Tehnologia LED a facut posibil saturarea plantelor cu lumina care permite fotosinteza fara a ne gandi la supraincalzire. In calitate de producatorii de LED-uri, noi nu vom adauga caldura in recolta voastra, pentru ca aceasta caldura reduce durata de viata a LED-ului, iar acest lucru este principalul avantaj al acestei tehnologii. 

 Tu care sursa de lumina ai alege: cea care produce prea multa caldura sau cea care nu produce caldura deloc? In rest tine doar de controlul climatului si disciplina de ingrijire in cresterea plantelor.

Una dintre cele mai importante proprietati ale LED-ului este puterea scazuta ce determina un consum redus de energie electrica in comparatie cu cele clasice echivalente ca luminozitate, circa 80% mai putina energie decat alte surse de iluminat. Consumand mult mai putina energie electrica,de 10-15 ori mai mic decat cel al unui bec incandescent, LED-urile sunt astfel mai prietenoase cu mediul inconjurator, dar si, ce-i drept, cu buzunarul celui care le foloseste, diminuand costurile cu energia. 

LED-urile emit lumina fara variatii imediat ce curentul electric strabate semiconductorul din care sunt realizate.
Durata mare de viata le permite Led-urilor sa fie folosite de doua ori mai mult fata de cele fluorescente si de peste 50 de ori mai mult decat cele incandescente, iar aprinderile repetate nu reduc durata lor de funcţionare.

Becurile Led sunt disponibile astazi pentru orice tip de soclu exista.
Led-urile nu contin substante poluante ce se regasesc in becurile economice si fluorescente,astfel contribuind la protejarea mediului inconjurator.
Iluminarea LED-urilor este mult mai calitativa,lumina mult mai buna,aproape de cea naturala.
 

Pentru noi, cei pe partea de iluminat, LED-urile sunt viitorul, reprezentand cea mai eficienta sursa de economie prin: costurile de mentenanta reduse, prin calitate, design, putere si multe proprietati si beneficii ale tehnologiei Led ce le ofera consumatorilor.

Incercam sa dispunem de gama larga de produse in stoc, astfel incat clientul sa plece de la noi cu tot ce are nevoie, ba chiar si mai mult. Avem oferte unice de vanzare, realizam proiecte personalizate in functie de cantitati si cereri,toate acestea pentru a usura schimbarea tehnologiilor invechite si ineficiente de iluminat cu cele mai noi tehnologii pe Led.

Fiind unicul Producator marca exclusiva Dienergy, suntem deschisi in colaborari noi si dispusi in a oferi suport si consultanta telefonica cat si fizic, la fata locului. Pentru asta avem si o  echipa de montaj, bine instruita, materiale si produse foarte bune! Oferim garantii reale acestora de la 2 la 5 ani si livrare in cel mai scurt termen.

Un produs folosit e un client multumit, si la asta mai adaugi toti membri familiei lui. Deci trebuie sa ai mare grija ce oferi.
 

Sa stiti ca un Led de calitate nu este usor de produs, necesita o tehnologie avansata, peronal cu calificare superioara,materii prime speciale,care sunt produse de calitate superioara bineinteles verificate ,sortate si testate! Daca in cazul altor produse ne orientam dupa design sau dupa calitatea materialelor pentru a alege un produs mai bun, in cazul LED-urilor acest lucru nu e posibil,si nu va mai amagiti! Pentru brelocuri,brichete si jucarii, LED-urile simple sunt ideale,avand un pret mai mic. Provocarea apare atunci cand folosim LED-urile pentru a lumina o reclama care functioneaza ore in sir pe timp de noapte. Se va observa ca in primele ore de functionare totul va fi in regula,insa dupa un timp se va constata o scadere a intensitatii luminoase. Deci investitia in LED-uri nu se amortizeaza in acest caz, ele pur si simplu nu isi indeplinesc scopul propus . Si aici trebuie sa intervenim cu produse Led, insa realizate la standarde de lideri in domeniu,asa precum le gasiti la Dienergy!

Temperatura led-ului se masoara folosind IR, sau termometru fara atingere. Temperatura se masoara la 10-15 min de la functionare de mai multe ori pentru a obtine o valoare repetabila.