Cum platesc?

Modalitatea de plata
 
Puteti alege sa platiti ramburs, prin ordin de plata, cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina.
 
 
Plata ramburs
Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi platite RAMBURS NUMERAR.
 
Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.
 
Plata ramburs este disponibila pentru achizitiile online, in valoare minima de 10 lei (fara valoarea transportului) si in limita a maxim 5000 lei (TVA inclus). Pentru comenzile cu valori de peste 3500 de lei (TVA inclus), este necesara plata cu cardul direct pe site sau cu ordin de plata.
 
*Metoda de plata RAMBURS NUMERAR nu este disponibila pentru produsele pe baza de "comanda la cerere".
 
 
Plata online folosind cardul
 
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
 
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
 
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, D'Energie Ecopoint SRL foloseste www.netopia-payments.com.
 
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
 
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
 
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele www.netopia-payments.com. D'Energie Ecopoint SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 
 
Ordin de plata
 
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de D'Energie Ecopoint SRL (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.
 
 
Plata in magazinul D'Energie Ecopoint SRL
 
Puteti alege sa platiti in magazinul noatru. Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin card sau cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazinul de unde s-a ales sa se plateasca in limita stocului magazinului respectiv. In cazul in care produsele nu sunt disponible pe moment in magazin, ele vor fi aduse la comanda. Astfel momentul platii si momentul ridicarii produselor pot fi diferite.