Proiectare Iluminat LED

Proiectare Iluminat LED

Oferim servicii de consultanță specializată pentru Proiectare și Design de Iluminat LED. Proiectăm Design de Lumini de ultimă generație. Realizam Concepte Integrale de Iluminat, pornind de la schițe de iluminat în 2D. Pentru cereri speciale, realizam simulări 3D,  proiectări detaliate și calcul luminotehnic, cât și instalații electrice, alegerea și montajul corpurilor de iluminat (Compania este Atestata ANRE pentru lucrări electrice). 

Ce cuprinde un proiect de iluminat

  • Vizita la locație și consultarea soluțiilor tehnice existente
  • Verificarea structurii zidurilor, tavanelor și a pardoselilor
  • Verificarea tabloului electric ca și componență putere instalată cât și pozitionarea acestuía în spațiu
  • Elaborarea de măsurători în vederea întocmiri unui plan de lucru
  • Întocmirea devizului de materiale și manopera pentru a emite oferta comercială
  • Realizarea planului tehnic și de iluminat (cablare circuite, trasee alimentare surse de Lumina, alimentare curenți slabi: banda Led 12W, 24W, 48W, și curenti tari, prize, întrerupätoare și corpuri de iluminat 220V
  • Punerea în aplicare (cablarea cu traseele, tablou, montajul surselor de iluminat ce necesită încastrate, apoi cele din mobilier și la final montajul corpurilor de iluminat aplicate și suspendate )

Pentru oferta de preț personalizată vă rugăm sa trimiți detalii despre proiect: etapa la care se afla acum, localitatea, dimensiunea acestuia și termenul de predare a lucrării.

Fie ca esti Arhitect, Designer, Proprietarul locuintei de orice tip și ești în căutare de o soluție integrală de Proiectare Iluminat LED pentru proiectul tău scrie-ne pe contact@dienergy.ro sau completează formularul.

SCRIE-NE DESPRE PROIECTUL TAU