Dienergy

Despre noi

Suntem o companie românească, înființată în 2012, care oferim  soluții integrale de iluminat cu Led, cuprinzând  segmentele  Rezidențial, Comercial, HoReCa și cel Industrial.  Pasionați de lumini si specializați în tehnologie și design ne dorim să contribuim la implementarea unor concepte noi de iluminat în România.

Povestea brandului este legată în principal de colaborarea cu cei mai buni arhitecți din România, cărora li s-a pus în practică imaginația și conceptele care apoi au ajuns virale în media, de entuziasmul și pasiunea intregii echipe Dienergy pregătită să implementeze absolut orice idee nouă de design de lumini sau de iluminat inteligent.

Dienergy are în portofoliu proiecte spectaculoase, dar și soluții simple care fac viața mai ușoară clienților, în același timp în care îi aliniază tendințelor de moment, dar și tehnologiilor viitorului. Suntem o  companie care tinde să nu se refere la competitori, pentru că avem o abordare complet diferită de oricine altcineva pe piața locală. In primul rând, datorită  formării unei echipe care oferă consultanță și rezolvă cele mai mari provocări pe care le poate avea un arhitect care dispune de un buget mare, sau ale unui beneficiar care dorește un simplu iluminat  al locuinței sau varianta de control smart, al acesteia. Una dintre surprizele celor care ajung să colaboreze cu Dienergy e legată de faptul că își pot permite absolut orice au visat! Dienergy oferă servicii pornind de la consultanța specializată în proiectarea sistemului de iluminat de interior și exterior, cu toate etapele acestuia, planul luminotehnic, amplasarea celor mai potrivite lumini pentru spațiu, light-design, adaptat condițiilor și cerințelor arhitecților proiectanți, consultanță personală dată de experiența de un deceniu în proiecte dintre cele mai diverse și în condițiile în care tehnologia evoluează de la o zi la alta. De asemenea, oferă consultanță pe comercializarea de produse și produce obiecte de iluminat, conform schițelor desenate de arhitecți sau de designerii de obiect.

Un brand puternic inseamna incredere din partea oamenilor, aceasta presupunand extinderea produselor si crearea zonei de Servicii.

Fondatorii

Dumitru Chitoroaga

DUMITRU CHITOROAGA

MANAGER GENERAL

dumitru@dienergy.ro
Irina Chitoroaga

IRINA CHITOROAGA

INTERIOR DESIGNER

irina@dienergy.ro

Ce va oferim:

 • DESIGN DE ILUMINAT
  Realizarea unui concept partial sau integral de iluminat, cu simulari 2d, 3d , proiectare si calcul luminotehnic
 • O GAMA LARGA DE PRODUSE ACTUALIZATE FRECVENT
  Produsele importate oficial în țară prezintă certificările necesare. Pentru proiecte speciale ce necesita producție custom, putem acoperi o gamă largă de produse ce o dezvoltăm in continuu, in funcție de solicitarile primite. Sunteți protejați de cumpărarea unor falsuri, produse contrafăcute, sau ineficiente.
 • AMENAJARI INTERIOARE
  Studioul Dienergy Design pune la dispozitie  servicii complete de amenajari interioare. Ne diferentiem de altii prin faptul ca detinem capacitatea de a produce si proiecta sisteme de iluminat si materiale personalizate , si serviciile de montaj ale acestora.
 • REDUCEREA COSTURILOR OPERATIONALE
  Consultanta oferita de noi va va ajuta sa optimizati costurile, sa detineti un control mai bun al acestora utilizand mai eficient produsele si solutiile propuse .  
 • EXPERIENTA IN DOMENIU
  Experiență in domeniu, continuitate – echipa Dienergy este formata si dezvoltata permanent astfel incat cunostintele specialistilor sa fie cat mai diversificate si utile.
 • ASISTENTA TEHNICA ON-SITE
  Presupune deplasarea specialistilor nostri la sediul clientilor in scopul rezolvarii sesizarii intr-un termen maxim stabilit de comun acord. Clientii nostri care au achizitionat produse si montajul acestora, beneficiaza de serviciile de asistenta tehnica in mod gratuit. În cazul în care apare vreo defecțiune a produsului, vom depune toate eforturile pentru a soluționa rapid problema și a minimiza pierderile cauzate.
 • MONTAJ CORPURI DE ILUMINAT
  Punem la dispoziție echipa de electricieni autorizați, ce realizeaza montajul corpurilor de iluminat achizitionate, exclusiv in magazinul nostru Dienergy (Compania este Atestata ANRE pt lucrari electrice).
 • VINDEM FERICIRE
  Produsul vine cu beneficiile lui. Odata ajunsi in magazinul nostru fizic, veti intalni o echipa care stie  sa molipseasca clientii cu o stare de bine, iar clientii sa devina entuziasmati de solutiile propuse de catre profesionisti. Niciodata nu strica o transmitere de energie pozitiva ''contagioasa''. O doza mica face o zi mai frumoasa, si o lume mai buna!