Dienergy

Despre noi

Bine ati venit pe pagina noastra oficiala www.dienergy.ro

Suntem o companie cu radacini basarabene,  unde a luat nastere brandul Dienergy, infiintat in 2012. Promovam solutii eficiente si integrale de iluminat pe Led. Aici gasiti corpuri de iluminat Led si o gama mare de produse de iluminat interior si exterior, lampi moderne, vintage, clasice si luxoase. Oferim garantie produselor de pana la 7 ani.  Din 2018 am infiintat inca doua domenii in materie de Amenajari Interioare si Solutii de Incalzire in pardoseala pe Infrarosu

Misiunea noastra principala este : "Amenajeaza cu stil alegand Produse Inteligente"

De aici porneste si povestea noastra ce s-a dezvoltat frumos, cumuland proiecte ce devin experiente educative pentru cei ce ne urmaresc si aleg sa colaboreze cu noi.

Pornind de la cateva corpuri de iluminat expuse pe un panou, am creat un shop online,  unde se pot comanda produse de iluminat necesare intr-o incapere. Pe parcurs insa, ne-am focusat si  pe dezvoltarea unui concept nou de bussines, pe care am reusit sa il cream si imbunatatim, datorita proiectelor noi realizate cu succes.

Anul 2019 ne-a intampinat cu multe provocari la nivel mondial, dar ne-am dat silinta pentru a deschide un Showroom de prezentare a produselor de iluminat si un Studiou dedicat Amenajarilor Interioare.  Acest concept intruneste toate etapele de dinaintea achizitionarii produselor din portofoliu pana la finalizarea si predarea finala a proiectului.

Un Brand puternic inseamna încredere din partea oamenilor, aceasta presupunand extinderea produselor si crearea zonei de Servicii.  

Fondatorii

Dumitru Chitoroaga

DUMITRU CHITOROAGA

MANAGER GENERAL

dumitru@dienergy.ro
Irina Chitoroaga

IRINA CHITOROAGA

INTERIOR DESIGNER

irina@dienergy.ro

Ce va oferim:

 • DESIGN DE ILUMINAT
  Realizarea unui concept partial sau integral de iluminat, cu simulari 2d, 3d , proiectare si calcul luminotehnic
 • O GAMA LARGA DE PRODUSE ACTUALIZATE FRECVENT
  Produsele importate oficial în țară prezintă certificările necesare. Pentru proiecte speciale ce necesita producție custom, putem acoperi o gamă largă de produse ce o dezvoltăm in continuu, in funcție de solicitarile primite. Sunteți protejați de cumpărarea unor falsuri, produse contrafăcute, sau ineficiente.
 • AMENAJARI INTERIOARE
  Studioul Dienergy Design pune la dispozitie  servicii complete de amenajari interioare. Ne diferentiem de altii prin faptul ca detinem capacitatea de a produce si proiecta sisteme de iluminat si materiale personalizate , si serviciile de montaj ale acestora.
 • REDUCEREA COSTURILOR OPERATIONALE
  Consultanta oferita de noi va va ajuta sa optimizati costurile, sa detineti un control mai bun al acestora utilizand mai eficient produsele si solutiile propuse .  
 • EXPERIENTA IN DOMENIU
  Experiență in domeniu, continuitate – echipa Dienergy este formata si dezvoltata permanent astfel incat cunostintele specialistilor sa fie cat mai diversificate si utile.
 • ASISTENTA TEHNICA ON-SITE
  Presupune deplasarea specialistilor nostri la sediul clientilor in scopul rezolvarii sesizarii intr-un termen maxim stabilit de comun acord. Clientii nostri care au achizitionat produse si montajul acestora, beneficiaza de serviciile de asistenta tehnica in mod gratuit. În cazul în care apare vreo defecțiune a produsului, vom depune toate eforturile pentru a soluționa rapid problema și a minimiza pierderile cauzate.
 • MONTAJ CORPURI DE ILUMINAT
  Punem la dispoziție echipa de electricieni autorizați, ce realizeaza montajul corpurilor de iluminat achizitionate, exclusiv in magazinul nostru Dienergy (Compania este Atestata ANRE pt lucrari electrice).
 • VINDEM FERICIRE
  Produsul vine cu beneficiile lui. Odata ajunsi in magazinul nostru fizic, veti intalni o echipa care stie  sa molipseasca clientii cu o stare de bine, iar clientii sa devina entuziasmati de solutiile propuse de catre profesionisti. Niciodata nu strica o transmitere de energie pozitiva ''contagioasa''. O doza mica face o zi mai frumoasa, si o lume mai buna!