Doar in cadrul companiei noastre, D'Energie Ecopoint SRL, clientii se pot bucura de produsele achizitionate, fara nici o bataie de cap in problema instalarii acestora!

Poti beneficia de serviciile noastre de instalare a iluminatului cu Led Dienergy in baza urmatoareleor conditii:

  1. Ai achizitionat produse cu led de la noi, mentionam ca nu oferim servicii de montaj si instalare a produselor achizitionate din alta parte;
  2. Ai bonul fiscal sau factura produselor achizitionate;
  3. Pentru ca esti clientul nostru fidel, ne poti contacta oricand pentru a ne furniza datele necesare si programul tau disponibil pentru a beneficia de serviciul nostru de instalare si montaje care este contra cost;
  4. Servicii rapide si eficiente. Asa cum incercam sa oferim produse de calitate si o gama larga a acestora, am creat si o echipa de montaj care stie bine produsul si poate sa iti raspunda la orice intrebare aparuta, tinand de instructiunile de utilizare a produselor cu led si calitatea acestora. Deaceea incercam sa rezolvam fiecare proiect in parte rapid si eficient, asa incat sa satisfaca nevoile clientilor, respecatnd timpul pretios al acestora si totodata sa ramana mai mult decat multumiti de calitatea serviciilor oferite de intreaga echipa Dienergy.
  5. Deplasare oriunde in tara! Pentru clientii si partenerii nostri aflati in afara localitatii Bucuresti, acolo unde s-a facut achizitia produselor cu led Dienergy, si unde se solicita serviciul de instalare a acestora, se va percepe un cost de deplasare doar pentru comenzile mai mici, pentru proiecte si valori mai mari taxa de deplasare va fi bonus din partea companiei noastre. Mentionam ca in serviciul de instalare la domiciliu nu sunt incluse lucrarile ulterioare (zugravie sau modificari ale retelelor de utilitati). Lucrarile suplimentare solicitate in momentul montajului, se discuta din timp si se achita suplimentar in anumite cazuri.
  6. Un alt aspect foarte important, pe care clientii nostri il iau in calcul este garantie dubla: aceasta include produs + montaj, astfel clientul nu  isi mai face batai de cap atat de calitatea produsului cat si de partea instalarii lui. Sunt foarte multe cazurile in care clientul ne apeleaza in timp din cauza unei instalari neconforme a produsului cumparat de la noi.

In cazul in care, in timpul perioadei de garantie, intevine o problema de fabricatie a produselor cu led livrate, echipa noastra logistica va inlocui partile componente necesare in cel mai scurt timp.