Brandul Dienergy a fost infiintat la inceputul anului 2014, ca răspuns la cerințele tot mai des întalnite ale oamenilor  dornici de a investi in calitatea produselor pe care le achiziționeaza. Cererea, nevoia și dorinta românilor de a-și pune în valoare spațiile cu ajutorul unor corpuri de iluminat puternice, eficiente energetic și cu un preț de achiziție rezonabil fiecărui buzunar, au fost factorii decisivi în alegerea pe care compania noastră a luat-o la înființare, transformând acești termeni în scopul nostru principal : " Eficiență și calitate în iluminat la prețuri accesibile . " .

Unic furnizor de sisteme de iluminat cu LED, marca proprie "Dienergy", compania noastra dorește să dezvolte relații de parteneriat și distribuție cu firme specializate în domeniu. Deși Dienergy figurează de puțin timp pe lista firmelor de iluminat cu LED de pe piața românească, aceasta a reușit să atingă performanța de a se poziționa, într-un timp relativ scurt, pe primele locuri în topul celor mai cautate branduri în materie de iluminat, la nivel național.

Distribuitorii noștri au acces la toata gama de produse marca Dienergy, la informații zilnic actualizate privind disponibilitatea produselor, stocuri, fișe tehnice ale produselor. Compania oferă, de asemenea, asistență tehnică pentru a asigura o bună transmitere a modului în care se manipulează corect, se depozitează și condițiile în care se pastrează produsele noastre, și asistență permanentă a unui manager care facilitează accesul la informații de orice natură. Adaptabilitatea noastră rapidă privind piața pe care activăm este un mare avantaj atât pentru noi, cât și pentru clienții, distribuitorii și partenerii noștri.

Produsele noastre high-quality beneficiază de o garanție de 3 ani , iar partenerii nostri beneficiază și de prețuri speciale pentru proiecte și cantități mari, pe lângă materiale legate de descrierea produsului și modul lui de aplicare.

Vă așteptăm oricând pentru detalii, cereri, propuneri, la adresa noastră : Splaiul Unirii, numărul 313, incinta ICPE, corp MD5, sector 3, București, sau la numărul de telefon: 0723383136 .