Creat de: Savca Victor / 19 November 2015 in Blog
Idei de instalare a benzilor LED

Benzile cu Led luminoase si multicolore au invadat azi piata, devenind cele mai populare produse de iluminat cu LED, cu un spectru larg de aplicatie atat pentru spatiile interioare cat si exterioare.

Disponibile intr-o gama larga de culori , benzile cu Led  sunt usor de a le personaliza, le puteti taia la lungimea exact preferata de fiecare in parte. Variind de la iluminat de fundal  pentru bannere publicitare, iluminat bucatarie, instalații de grădină și, desigur,  pentru diferite setări deluminozitate comerciala din magazine, hoteluri, expoziții și supermarket-uri …

Benzile luminoase cu LED-uri sunt un accesoriu fermecător pentru aproape orice sector important din viata noastra.

Totusi, haideti sa clarificam unde am putea sa le folosim. Mai jos aveti cateva idei de inspiratie.

Primul sfat este cel de a alege banda Led intre oricare SMD 3528 sau SMD 5050

SMD 3528 fiind mult mai eficient energetic și rentabil, pe cand SMD 5050 emite un fascicul luminos de lumină si dispune de un mod multi-color extrem de flexibil cu controler de la distanță, care poate fi ajustat în mai multe culori si combinatii de culori.

 

De ex:                           BENZI CU LED PENTRU DORMITORUL TAU

 

                                              11012802_793865377409804_2554324695177065149_n

 

Dormitorul fiind spatiul intim si personal este foarte important sa ne asiguram ca ramane un loc unde sa te simti confortabil si relaxat, deci unde ai putea sa te simti cel mai bine! Deaceea ai nevoie de o instalare simpla cu benzi de  Led, astfel alegand si coltul si locul potrivit unde ai pute accentua,sau separa ,creand zone frumoase de refugiu si de siguranta placuta,unde nu necesita prea multa lumina. Fie ca iti doresti sa creezi o MAGIE in jurul patului a marginilor mobilierului, garderobei, plafoanelor, aceste lumini cu benzi te ajuta exact sa personalizezi in totalitate ideile tale pentru a crea exact luxul de amanunte in care te-ai simti in pielea ta! Si atunci intregul tau dormitor va deveni ceea ce iti doresti doar cu o instalare simpla , economisind totodata din energie.

 

                                     BENZI CU LED PENTRU GRADINA TA

 

                                              GRADINA
Credit photo: www.njcustomswimmingpools.com

 

Nimic nu se compara cu acele nopti lungi de vara pe terasa in gradina ta ,in timp ce savurezi un fresh abea preparat sau un pahar de ceai dimineata, o cafea scurta inainte de munca, sau o salata orientala, acele discutii atat cu familia cat si cu prietenii dragi la un pahar de vin si frigarui,si toate iluminate intr-o atmosfera incintanta si creata in dependenta de motivul acestor intalniri. Si atunci recurgi la instalarea  benzilor cu Led care vor cuprinde aceste experiente si toate aceste simturi si trairi diverse. Aici poti veni sa-ti iluminezi calea din gradina sau sa dai accent deosebit copacilor, plantelor, zona trasformanduse in una pitoreasca de care te poti bucura atat in timpul zilei cat si in timpul noptilor frumoase. Fie ca optezi pentru SMD 3825 sau SMD 5050, ambele iti vor reda culorile mult dorite in gradina ta, tu decizi la ce intervale de timp sa clipeasca lumina pentru tine, cu ajutorul controler-ului pentru SMD5050. Lumina galbena emana caldura, adaugandu-se vara in gradina, in timp ce verdele face plantele si copacii sa straluceasca luminos, un verde ce defineste tehnologia Led!  Iar costurile pe energie vor fi simtite imediat dupa cumparare ,in ambele cazuri !

 

                                          BENZI CU LED IN BAIE

 

                                             BAIE

 

Atunci cand te gandesti cum sa infrumutesezi sau sa-i dai un aspect personalizat divers, te uiti imediat la chiuveta din fata ta, la dusuri , la dulapurile de baie , in jurul si in interiorul carora ai vrea sa aplici benzi cu led ca sa faci atmosfera din baie mai profunda si inedita. Deobicei culoarea albastra este predominanta pentru bai, lasand o impresie de curatenie si sterilitate, un aspect foarte important pentru sanatatea noastra.

 

                                     BENZI CU LED IN BUCATARIA TA

 

                                             12029838_790565794406429_5744449888037376421_o

 

Odata ajunsi acasa dupa o zi de munca grea ne intalnim si izolam, de obicei, in bucatarie, acolo unde e intodeauna mai cald si mai primitor, acolo unde se nasc istoriile si povestile vietii.

Pentru a face aceasta atmosfera mult mai deschisa, rolul benzilor cu Led aici ar fi, nu pentru a schimba acest aspect deja frumos creat, ci mai degraba a-l spori, a pune in evidenta deja ce este format acolo binenteles, si aici venim cu idea de a adauga o margine eleganta, revigoranta pentru contoarele de bucatarie, dulapuri , acolo unde ai vrea presori un pic de magie. Permiteti-va sa nu fie niciodata intuneric in bucatarie!

 

                                        BENZI CU LED IN SUFRAGERIE

 

                                            LIVING

 

Pentru a descoperi ambianta mult dorita intr-o sufragerie, experimenteaza panouri luminoase pe tavan, aplicand benzile led pentru a contura sau izola diverse spatii. In dependenta de culoarea alesa va determina si starea ta de spirit in momentul respectiv, tu decizi cum sa-ti primesti invitatii acolo! Odata ce economisesti deja din energie , ai posibilitatea sa schimbi si culoareaintensitatea , ba si mai mult, schimbarea lenta de culori e mult mai atractiva cand este si pe un fundal de muzica. Trezeste spiritul din tine, traieste clipele frumos, creaza poveste pentru copiii tai! Fa-le basmul real!