Creat de: Savca Victor / 28 October 2015 in Blog

Becurile LED sunt cea mai nouă descoperire în materie de iluminat. Datorită caracteristicilor speciale de care LED-urile dispun, becurile au devenit cel mai căutat produs calitativ de pe piaţa corpurilor de iluminat.

Majoritatea oamenilor sunt greu de convins în privinţa achiziţionării surselor de iluminat cu LED datorită preţului mai mare faţă de becurile clasice, însă durata de viaţă, consumul energetic redus şi garanţia de 3 ani pe care noi o oferim, fac din becurile LED cea mai bună alegere pentru clienţii noştri.

Dienergy vă pune la dispoziţie cea mai largă gamă de becuri cu LED şi suntem gata să vă satisfacem orice dorinţă în materie de design. Stocul nostru de becuri este compus din becuri cu LED cu design retro, ce imită îndeaproape filamentul becurilor clasice, fiind create special pentru a pune în valoare candelabrele, becuri cu glob clar / mat, dulie E27 / E14, becuri lumânare, în toate cele trei tipuri de culoare de care pot dispune becurile LED – lumină albă caldă, lumină albă rece şi lumină naturală ( intermediară ) .

Showroom-ul nostru vă stă la dispoziţie de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00 şi sâmbătă între orele 09:00 – 16:00 , iar la numerele de telefon 0723383136 sau 0757077574 puteţi adresa orice întrebare şi veţi primi suport din partea echipei noastre.