Cine suntem noi ?

Dienergy este unic importator și furnizor de soluții de iluminat cu LED marca Dienergy, distribuit de compania D’Energie Ecopoint SRL , numarată printre companiile lider din Romania în promovarea și dezvoltarea sistemelor de iluminat cu LED.

Magazinul nostru are la bază o gamă variată de produse de iluminat cu Led : becuri, spoturi, module/panouri cu LED, diverse modele și culori de benzi, precum și surse de alimentare pentru acestea, proiectoare atât de exterior cât și interior,lămpi industriale, lămpi stradale, diverse baghete ( benzi rigide ) pentru mobilier și multe alte soluții practice și ingenioase care sunt proiectate și confecționate la cele mai înalte standarde, cu LED-uri de calitate superioară, marcă exclusivă Dienergy.

Noi  îți garantăm cea mai bună alegere în domeniul achiziției făcute!

Colaborăm cu parteneri de afaceri serioși și eficienți în sprijinul cărora venim întotdeauna cu cele mai bune soluții pentru proiectele și dorințele acestora .

Printre lucrările realizate cu produsele noastre se numără parteneri de seamă precum Hotel Intercontinental, Hotel Marriot, Rin Hotels, Casino Platinum, Fabrica Doncafe – Elite, unele locații Tarom și Radiodifuziunea Română, Dristor Kebab, Magazinele din grupul B&B Collection (Splendor etc), Romstal (Universul Instalațiilor), 168 Sport Station Club gym swimming pool and Spa, Maraboo Club, Lem’s Calarasi, Hotel Hilton,Tulip Inn Hotel, Mănăstirea Radu-Vodă, Toyo Motors Center , Honda București Nord, La Seratta Restaurant, Strech Design – Tavane extensibile franțuzești, Auto Class și mulți alții.

Cumpărând produse Dienergy puteți fi siguri de faptul că:

♦  Sunteți protejați de cumpărarea unor falsuri sau produse contrafăcute sau ineficiente.

♦  Toate produsele sunt importate oficial în țară și prezintă certificările necesare.

♦  Calitatea și proprietățile fizico-tehnice ale produselor cu LED-uri Dienergy nu afectează în mod negativ siguranța, starea tehnică și durata de viață a altor echipamente și instalații electrice din spațiul dumneavoastră.

♦  Prețul mai mic pentru unele produse cu LED din gama noastră, în comparație cu alte produse de pe piață, din aceeași categorie, nu înseamnă nicidecum o calitate inferioară, deseori constatându-se a fi mult mai performante, după o perioadă de testare.

♦  Prețurile din magazinul nostru online sunt corecte și corespund valorii juste a produselor.

♦  Suma finală de plată pentru produsele selectate este cea de pe site și nu se modifică din momentul plasării comenzii până la achitarea și recepționarea acestora. De menționat că pe parcursul derulării comenzii dvs. nu percepem niciun comision sau taxă suplimentar, indiferent de valoarea comenzii dvs.

♦  Produsele noastre vor fi livrate în termenul specificat pe site sau în cel convenit cu dvs.

♦  În cazul în care apare vreo defecțiune a produsului, vom depune toate eforturile pentru a soluționa rapid problema și a minimiza  pierderile cauzate. Nu vă vom lăsa doar pe dvs. să vă confruntați cu problema. Suntem întotdeauna alături de clienții și partenerii noștri. produsele noastre cu LED au o durată de viață de peste 50.000 de ore de funcționare, iar dvs. beneficiați de o garanție de 3 ani pentru oricare dintre produsele Dienergy achiziționate.

 

Pentru a vizualiza produsele noastre, vă invităm să vizitați magazinul nostru virtual la adresa :  www.dienergylighting.ro  .


GALERIE


Despre noi

Despre noi