Amenajare apartament 70 mp

Amenajare apartament 70 mp
Conceptul acestui apartament a pornit simplu, fără chestionarelele lungi și întrebările standarde pe care vi le pune de obicei un Designer de Interior. A pornit de la două nuanțe de culoare, care nu se vor demoda niciodată: Bleu-ul marin si Turcoazul meu profund.
Era prima imagine pe care o prezentasem clientei. Și eram absolut sigura si conștientă de faptul că o va percepe altfel. Și stiu ca printre întrebările ei erau: Unde, cum vom încadra toate aceste lucruri, spațiul meu fiind atât de mic si înghesuit, cum să spargem, să zidim, astfel încât să largim vizual și fizic spațiul? Bun, nu în zadar. Pt ca începutul arata cam așa:

Nu va ganditi ca erau 70 mp utili! La primele masuratori au iesit 60!

Sufrageria și balconul înainte:

Bucătăria, amenajată de fostul proprietar, cu mobilier pe stânga și dreapta, spatiu de 35 cm între ele,ceea ce nu permite să fie accesat ușor,nemaivorbind de funcționalitate!

Din releveu am depistat din start ca peretele ce separa bucataria de sufragerie nu era de rezistență, așa că am putut jongla între mai multe variante de compartimentare, astfel încât am ajuns la o soluție finală, Eu zic ca cea mai potrivita acestui spațiu . Obiectivele mele fiind:

– crearea unui Open-space 3 in 1, în care Bucătăria va fi mult mai practica, aerisita cu acel feeling de „Dubaiul Bucurestean”

– Accent pe vederea ce vine din balcon, deci, dezasamblarea tamplariilor ce delimitează balconul de sufragerie și montarea balconului închis până jos, model tripan cu antisolar, prindere fără balustrada existentă.

Distribuie pe: