STILUL CONTEMPORAN IN DESIGN INTERIOR

STILUL CONTEMPORAN IN DESIGN INTERIOR
Stilul Contemporan – oaspetele ce vine rar la tine in casa, isi planifica mai intai de toate vizita, isi alege 1-2 parteneri de drum, de preferat aceeasi religie, nationalitate si sex. Imprevizibil si Unic: Visator si Cuceritor, transmite sentimentele prin spatiu ajungand direct la „Corason” 
 
In ultima vreme toata lumea trage spre Contemporan, si chiar daca pare cel mai cool stil in care poti sa combini orice apare in trend, in minte si in atelierele voastre, recunosc, ca devine o provocare de fiecare data cand mi se solicita o amenajare in stil contemporan. De ce? Pentru ca din relatarile clientilor reiese cu totul altceva, dupa cum s-a si dovedit, trebuie sa fii un bun psiholog in orice meserie pentru a intelege nevoile in profunzime ale clientului tau, sa le descoperi si sa treci la treaba. Nu neaparat isi doreste ce iti comunica la prima intalnire, mai degraba ce ai simtit TU in urma povestii lui.
 
Clone din Pinterest. Iti incarca mailul cu jpeg-uri cum ar trebui sa arate locuinta sa. Am auzit designeri care pur si simplu isi conditioneaza clientii cu „no Pinterest”!
 
Uitati-va, studiati, inspirati-va! Ele imbunatatesc deciziile voastre dar nu inlocuiesc solutiile propuse de catre un profesionist in domeniu pentru locuinta voastra in mod personalizat.
 
Luati aminte: nu va asteptati ca toti Designerii de Interior la care apelati sa tina cont de aceleasi reguli ale stilului ales, sa va ofere acelasi pret si sa vorbeasca acelasi limbaj cu voi. Nu sunt la fel! Serviciile acestora pot fi mai ample, important e sa iti gasesti persoana potrivita. Nu abuza si invada viata Designerului tau, pentru altfel de servicii exista Spital, Autoritati si Familie carora va puteti confesa.
 
Sa trecem la Contemporan!
1.  Planificarea. Pasul cel mai important ce il va face un Designer
  • Scrie pe hartie!
  • Deseneaza, proiecteaza structurat!
2.  Contemporanul e multifunctional.
  • Ati auzit cu totii de mobilierul transformer ce a obtinut pe merit popularitatea de la un numar mare de utilizatori din intreaga lume! Pe cat de comod poate fi pe atat de util. „whather you want whatever U need”
3.  Mobilierul inalt! Corpurile pana in tavan maresc vizual spatiul.
4.  Finisaje si culori. Se zice cum in viata mergi cu un singur partener, indiferent daca te separi pe parcurs de el/Ea ,tot un partener iti cauti, asa e de dorit ca si interiorul tau sa fie alcatuit din EL si un ALT partener cu care poate comunica, ce e in plus va intrerupe povestea . Deci mergi pe 2 tipuri de finisaje din lemn! No more!
5.  Fara scafe si podiumuri doar daca acestora le atribui un rol functional. Nu are ce cauta offset-ul pe aici.
6. ️ Scenarii de lumina
 
O incapere are cateva tipuri de lumina:
  • Naturala (geamurile)
  • Universala, de baza (spoturi, proiectoare, banda...etc ce lumineaza spatiu per ansamblu)
  • Functionala – montata cu un scop si destinatie precisa (lumina de la noptiere, pt citit, corpul suspendat deasupra mesei, iluminatul rafturilor accesibile…)
  • Decorativa – Simpli: de decor (un perete de design, un joc de lumini de decor etc)
 
Deseori se confunda iluminatul decorativ cu cel functional. Atunci cand vrei sa pui in valoare tablourile prin lumina orientativa, acest tip de lumina poate fi atat functionala cat si decorativa, depinde de scopul si valoarea obiectelor tinta. Nu uitati: Lumina transmite si comunica!
 
 
Pentru realizarea scenariului de lumina dorit apelati la o echipa profesionista in domeniu ce ofera produse, montaj si mentenanta acestora.
Compania Dienergy va ofera o gama larga de produse in materie de iluminat LED, montaj de calitate si garantia produselor oferite.