TIPS & TRICKS IN ILUMINAREA CORECTA A ZONEI DE MAKE-UP

TIPS & TRICKS IN ILUMINAREA CORECTA A ZONEI DE MAKE-UP
Dacă tot o faci, fa-o să-ți bucure ochii, nu să te orbească!
 
Ori de cate ori apeleaza clientii mei solicitand solutii de iluminat pentru orice zona in casa lor, le amintesc ca iluminatul este tot atat de important ca si ficatul! Nu mergeti la cumparaturi flamanzi cum nu mergeti nici la cautari de solutii pentru iluminat in pana de emotii, pentru ca in final, tindeti sa achizitionati tot ce lumineaza mai puternic, straluceste mai mult si costa mai putin.
 
 
Cand ajungeti la capitolul amenajarii unui spatiu si intr-un final la iluminarea corecta a acestuia, informati-va ! Informati-va cum alegeti corect intreg sistemul de iluminat, in mod personalizat, nu cum ati vazut in reviste, online sau la cineva acasa! Erorile finale va vor deranja pe voi, nu pe ei. Pana la urma va doriti un spatiu atractiv, nu si incarcat cu de toate, iar Craciunul se sarbatoreste doar odata in an!
 
Acum ceva timp in urma, cand nu existau atatea optiuni pe piata, poate ca nu am fi dat atata insemnatate acestui aspect, dar astazi cand magazinele de profil au standuri special amenajate pentru corpurile de iluminat, devine cumva o necesitate a alege, ai la dispozitie o gama larga de produse care iti ofera luxul de a transforma, estetic vorbind, spatiul, oricare ar fi destinatia acestuia. Si ma voi referi azi strict pe zona voastra sensibila, Ladies, si anume cea de make-up!
 
Acesta e spatiul vostru intim, de aici porneste o noua zi, o dispozitie buna, de aici se naste, de dimineata , increderea in persoana ce se reflecta in oglinda, cea care transmite cel mai profund starea cu care convietuim intreaga zi.
 
 
Deci conturati ingenios acest spatiu. Tineti cont ca produsele de machiaj si creme trebuie depozitate in locuri ferite de caldura si umezeala, deci ca sa nu va mai plangeti de calitatea lor, evitati baia!
In cazul cand va doriti neaparat masa de make up in dormitor si nu dispuneti de suficient spatiu, renuntati la o noptiera in favoarea acesteia. Nu e obligatoriu si inestetic sa aveti 2 noptiere! Un mobilier in sine poate deveni si mai functional atunci cand il realizati pe comanda, dupa necesitatile voastre cotidiene.
 
 
Dar cum iluminam totusi aceasta zona? Banala intrebare nu? Dati search pe google si evident ca apar cei mai promovati termeni online in acest domeniu cum ar fi: oglinda luminata cu LED pentru make-up, oglinda cosmetica iluminata, oglinda machiaj cu becuri si tot asa… La prima vedere se pare ca se rezolva usor, nu-i asa? Dar aici am o intrebare ce ma doare: voi ce simti atunci cand aprindeti toate cele 20-30 becuri odata? Un bec avand cel putin 4W?
 
 
Lumina? Design? Nici una, nici alta! Dragelor femei si dragilor soti care aleg aceste solutii pentru jumatatile lor, fiti mai blanzi cu ambele, atat cu femeile dar si cu luminile, nu mai mergeti dupa turma! Niciodata, dar niciodata o sursa de iluminat nu trebuie sa fie directionata in ochi! Iar oglinda reflecta!
 
Voi asterne mai jos cateva recomandari de amenajare cu iluminat pentru aceasta zona care vorbeste multe despre personalitatea fiecarei femei.
 
1. Draga mea, daca lucrezi si de acasa munca de birou, opteaza pentru o masa doi in unu: make-up si birou cu lumina naturala, fie ca e vorba de amplasarea acestea langa geam de unde vei avea lumina zilei sau oriunde altundeva, tinand cont de o sursa de iluminat care te ajuta, nu deranjeaza. Atentie, in caz ca alegeti lumina rece, ea provoaca disconfort vizual, si desi intr-o locuinta poate fi montata la bai, bucatarie, sufragerii, eu personal evit sa propun astfel de lumina decat daca nu am de afacere cu o clinica sau un fel de spatiu comercial.
 
 
Lumina buna si sanatoasa pentru ochi este doar cea naturala. Ah da, si Ordinea! Ca de aia exista rafturi si sertare. O persoana ordonata e mult mai respectata! Sertarele mai vorbesc si despre varsta si valoarea femeii, cu cat sunt mai discrete, cu atat ne limitam doar la cele mai utile produse pe care le descoperim in timp a fi cu adevarat eficiente pentru noi. Nu luminati sertarele, nu bagati tot felul de lumini cu senzori in ele! Cool nu e exces de high-tech, cool e proaspat!
 
2. Atentie pentru adeptii feng- shui, care nu amplaseaza niciodata oglinda la intamplare, nemaivorbind de dormitor. Aici e un intreg studiu din care rezulta atatea povesti, unde si luminile au un impact major asupra organismului. Deci pentru ca in camerele unde citesti sau gatesti sa nu lase umbre, amenajeaza-ti mai intai spatiul conform acestor reguli, tinand cont din start si de pozitionarea surselor de iluminat in incapere.
 
3. Coltul la de valoare intr-o incapere. Acolo unde e cel mai potrivit pentru bijuteria ta. Acolo o amplasezi! Si in functie de spatiu ramas, poti gasi cele mai inedite lucrari ale Designerilor din tara sau inafara, masute de toaleta realizate manual, spectaculoase sau minimaliste,dupa natura sufletului tau. Un exemplu de o astfel de piesa sofisticata e Make Up Sevaletul semnat de Alina Ilie, gandit chiar si la cel mai mic detaliu este potrivita aproape in orice stil de amenajare.
 
 
Make Up Sevaletul il puteti gasi la Dizainar, la pretul de 4200 lei. Prezentare video aici
 
4. Un singur bec rezolva tot! Si nu mai e o noutate ca unele becuri cu tehnologie LED, pot emite o varietate de culori, acestea permitand chiar si reglarea temperaturii de culoare. Deoarece sunt atat de flexibile si ne permit rapid obtinerea luminii potrivite ambientilui nostru, dar si pentru ca nu folosesc gaze, ca cele economice, Led-urile sunt si cele mai sanatoase si de durata corpuri de iluminat.
 
 
Le poti achizitiona cu incredere accesand: www.dienergy.ro, unde gasesti o gama variata de surse de iluminat pe LED si servicii de montaj si mentenanta a acestora.
 
5. Fie ca alegi banda led incadrata in profil, fie spoturi, lampa de perete sau de masa, Lustre si alte corpuri suspendate cu led, becuri led, oglinda cu lumina led…etc, tine cont si de sfaturile unui specialist in domeniu care iti poate oferi cea mai buna solutie pentru tine.